Vijesti

Uskoro novi sadržaj za Path of Exile

Dolazi Talisman Challenge liga u ovaj besplatni akcijski RPG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite iskušati svoje vještine u ovoj igri ili možda krenuti graditi svog lika ispočetka, onda je 11. prosinac prava prilika za to, jer dolazi mnoštvo novog i zanimljivog sadržaja. Ove lige će obuhvatit standardnu i hardcore verziju igre, a posjedovat će i vlastite ekonomije, jer sve što je bitno u ovakvom RPG naslovu su što bolji likovi i, naravno, loot.

Glavni fokus ovog sadržajnog ažuriranja su talismani. Ovi vrlo moćni objekti mogu opsjedati čudovišta koja susrećete u svijetu Wraeclasta. Takva čudovišta, pod utjecajem talismana, imaju poboljšane sposobnosti i vrlo su nezgodni prilikom borbe. Talisman nevjerojatno privlači ostala čudovišta, a ako je jedno od njih ubijeno, drugo će nastojati pokupiti pali objekt. Tu istu radnju će moći napraviti i vaš lik. Svaki od tih talismana je korumpiran i ne može se craftati, a može posjedovati svojstva koja su puno bolja od običnih amuleta. Moći će se kombinirati 5 talismana u jednoga veće vrijednosti, a ako nema željena svojstva, onda možemo kombinirati i te vrednije kako bismo dobili nova svojstva.

Najavili su i nove boss borbe koje ćemo prizivati na posebnim mjestima gdje se nalazi levitirajuće kamenje, a kako bismo inicirali borbu moramo žrtvovati 5 različitih talismana. Najavljeni su novi izazovi s pripadajućim nagradama, novi Skillovi, Support Gemovi i Spellovi, unikatni setovi opreme i oružja, a sve to garantira sate i sate zabave. Svakako ne propustite ovo ažuriranje koje će biti popraćeno novom zakrpom za igru, a najavljeni su i detalji sljedeće velike ekspanzije.

Igra

Povezano