Vijesti

Valorant je u monetizaciju krenuo sa skinovima od 2000 kuna

I dok treba biti realan i priznati da portfelj Valorant mikrotransakcija nisu samo skupi skinovi te se neki od njih mogu zaraditi bez trošenja pravog novca, činjenica je da postoji i nešto ovakvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad kažemo “ovakvo”, mislimo na Elderflame skinove za četiri oružja koja se transformiraju u zmajske ekstremitete s atraktivnim animacijama. Svatko bi ih poželio. I može ih dobiti unutar Elderflame kolekcije za 100 dolara što je otprilike 670 kuna.

Ali to nije sve. Kada potrošite 670 kuna još uvijek vam preostaje nadograditi skinove, a to će vas koštati dodatnih 1300 kuna. Što je sveukupno skoro 2000 kuna kako biste okrunili kolekciju Elderflame skinova.

Budući da je Valorant besplatan za igranje, a skinovi ne utječu na samu igru, realno nemamo što prigovoriti. Međutim, ovakvim potezom očita je tendencija Riota u kojem smjeru će ići Valorant narednih godina. Kao pozitivan primjer pozitivne implementacije mikrotransakcija svakako možemo uzeti Fortnite čije milijarde motiviraju apsolutno svaku F2P igru posljednje 4 godine. Tajna uspjeha, a na koji bi se trebali ugledati Valorant i druge igre, je ta da nijedan skin ne košta više od $20, a paketi ukupno ne prelaze cijenu od $60.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano