Vijesti

Valve radi na ambicioznom naslovu dosad neviđenih gameplay mehanika

Nekoć elitni studio gaming industrije danas je kao prioritet stavio platformu Steam, međutim, VR naslov Half-Life: Alyx pokazao da je Valve i dalje sposoban razvijati vrhunske igre. Counter-Strike 2 korak je u smjeru povratka onome što želimo da rade, a navodno, na tom putu povratka nalazi se još poneki naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internet je otkrio Linkedin profil Valveovog artista Boyang Zhua, veterana s preko 8 godina staža u Valveu, koji tamo piše da već godinu i tri mjeseca radi na još nenajavljenoj igri. Internet otkriva i profil Michaela Andersona, developera koji je napustio Valve ranije ove godine, a koji na Linkedinu navodi rad na ambicioznoj, “dosad nikad viđenoj igri”.

Anderson na Linkedinu piše kako je sa svojim timom u posljednje dvije godine razvio prototipe s dosad neviđenim gameplayom za još uvijek neotkriveni projekt. Razvio je AI, gameplay mehanike za igrača i puzzle elemente.

Dakle, Valve već neko vrijeme radi na novom i ambicioznom naslovu. Nikako ne na nečem tipa Artifact, kojeg se trudimo zaboraviti da je ikada postojao. A dalje je teško uopće nagađati o čemu se radi. Mnogi bi željeli novi Portal, naglasak na puzzle ide Portalu u prilog, međutim, složit ćete se da danas gotovo sve igre u manjoj ili većoj mjeri imaju neke puzzle mehanike.

Što biste vi željeli od Valvea? Half-Life 3, Portal 3, Left 4 Dead 3? Ili nešto potpuno novo i divlje?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano