Vijesti

Varalice su već preplavile CoD: Vanguard, Activision produžio testiranje do srijede

Ovog vikenda igra se Call of Duty Vanguard beta na svim platformama. Odnosno, ne igra se, jer servere na PC-ju su već preplavili cheateri. Za igru koja se promovira da će imati dosad najbolje anti-cheat rješenje stvari zasad ne izgledaju najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali postoji razlog za to. Novo anti-cheat rješenje još uvijek nije implementirano. U prijevodu to znači da sve ono što je varalicama prolazilo u Modern Warfareu, sada prolazi i u otvorenoj beti. Poveznica između te dvije Call of Duty igre je isti grafički pokretač, a 5. 11. sve će, navodno, biti drugačije.

Nakon izlaska Vanguarda novo anti-cheat rješenje dobit će i Warzone, ali problem te veličine, sigurni smo, neće se riješiti s izlaskom jedne nove igre. Ali najbitnije je da se o problemu priča, a ako ga netko priznaje, to je onda Activision koji ima poprilično otvorenu komunikaciju po tom pitanju.

Za ispriku svim igračima, Activision je odlučio produžiti testiranje otvorene bete za Vanguard. Umjesto do sutra ujutro, beta će trajati sve do srijede u 19 sati, kada će se serveri ugasiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano