Vijesti

Službeno je potvrđen Alan Wake Remastered

Iscurio prije reda…!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AŽURIRANJE VIJESTI 7. 9.

Remedy je službeno potvrdio da nam na jesen dolazi Alan Wake Remastered. Nažalost, još uvijek nismo dobili gameplay, no poznato je kako remaster donosi 4K vizuale, ažurirane modele likova, sve izašle DLC-ove i neke next-gen feature. Remedy je obećao kako prikaz igre možemo očekivati vrlo brzo.

Eto, sad službeno možemo potvrditi kako Alan Wake dolazi i na PlayStation platforme, a na PC stiže putem Epic Games Storea što je logično jer Epic i financira projekt.


ORIGINALNA VIJEST OD 5. 9.

Osim što je sinoć bila uzbudljiva noć za sve nas koji volimo gledati nogomet i piti na šanku, subota navečer bila je uzbudljiva i u gaming vodama. Sony je odlučio poništiti svoju stupidnu odluku vezanu za Horizon: Forbidden West nadogradnju, a saznali smo sasvim slučajno da nam stiže i Alan Wake Remastered. Što je najbolje, igra izlazi već 5. 10. i dolazi na PS5, PS4, Xbox Series X/S i vrlo vjerojatno Xbox One.

Ovaj leak sinoć su potvrdili svi veći “svjecki” portali i medijski outleti, pa nam preostaje pričekati samo službeno otkrivanje igre koje je zakazano za idući tjedan (PlayStation Showcase op.a.).

Alan Wake izašao je 2010. godine originalno za Xbox 360 i riječ je o jednoj od najboljih X360 igara uopće, a za mnoge radi se o jednoj od najboljih igara čitave X360/PS3 ere. Konačno će od 5. 10. ovu igru moći odigrati i vlasnici PlayStation konzola ukoliko to već nisu napravili na PC-ju.

Sigurni smo da će Remedy u ovaj remaster ubaciti i Alan Wake: The Signal DLC uz naravno poboljšanu grafiku, brža učitavanja i bolje kontrole. Što reći nego da jedva čekamo, osim ako se ne zovete Alan Wejky.

Igra

Povezano