Vijesti

Sony se posuo pepelom i objavio: “Nećemo naplatiti PS5 nadogradnju Horizon Forbidden Westa”

Možda ne bismo trebali likovati, ali malo ipak hoćemo. Posebno na društvenim mrežama neki su nas napadali kada smo objašnjavali da nije u redu od Sonyja što ne dopušta nadoplatu od 70 kuna na PS5 verziju Horizon Forbidden Westa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgore od svega je što su neki od vas pravdali Sony i pričali kako vam je sasvim OK to što Sony radi. Dakle, bilo vam je u redu platiti PS4 verziju igre, a onda jednom kada nabavite PS5, bilo vam je sasvim OK platiti ponovno punu cijenu PS5 verzije. Bravo.

“Sigurni smo, Sony će se danas ispričati, a fanboyji će ostati isti”

Što mislim o vama koji ste podržavali ovako nešto, najbolje opisuje citat iz urednikove kolumne koju biste trebali pročitati. Da, Sony se ISPRIČAO i objavio da povlači svoju odluku vezanu za Horizon Forbidden West, a dobili smo i jasno pravilo za budućnost kada pričamo o nadogradnjama igara s PS4 konzole na PS5.

Dakle, za Horizon Forbidden West PS5 nadogradnju igrači neće platiti niti lipe, što znači da ćete svoj PS4 primjerak igre moći u svakom trenutku nadograditi na PS5 verziju – besplatno.

U budućnosti ćemo za druge cross-gen igre kao što su Gran Turismo 7 ili God of War: Ragnarok PS5 nadogradnju plaćati 70 kuna, odnosno 10 eura. Više neće biti ekshibicija koje je Sony pokušao prije par dana. A možda je i vrijeme da od 2023. godine PlayStation krene izdavati samo PS5 ekskluzive?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano