Već se naveliko priča o novom Call of Dutyju, vraća se omiljeni podserijal

Informacije o novom CoD-u donosi provjereni izvor iz gaming industrije..

Call of Duty: WWII bio je puni pogodak za Activision. I još uvijek jest, jer serveri su puni, dok je momentum prodaje još uvijek stabilan. Upravo prodaja je dovoljno dobar pokazatelj kako je, nama igračima, već puna kapa jetpackova, trčanja po zidovima i ostalih futurističkih blagodati.

Tako bi nakon “boots on the ground” u WWII, serijal trebao nastaviti u sličnom tonu, međutim, ipak u nekom budućem vremenu. Jer po svemu sudeći, vraća nam se Black Ops podserijal u svojem četvrtom nastavku. Tako barem tvrdi Marcus Sellars, novinar koji je već ranije donosio insajderske informacije iz gaming industrije, zaključno s informacijom o Dark Souls remasteru koji je i službeno potvrđen nedavno.

Black Ops 4 stiže na sve platforme

Ono što već od ranije znamo je da na novom CoD nastavku radi Activisionov studio Treyarch, koji je i kreirao sva tri Black Ops nastavka, pa nam i “četvorka” zvuči legitimno. Ipak, možda i zanimljivija od samog Black Opsa 4 je tvrdnja kako će igra stići i na Nintendo Switch, koristeći tako sve blagodati te platforme, poput primjerice HD rumblea i senzore pokreta.

Dakle, prilično je realno, Black Opst negdje u jesen stiže na PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch, dok ćemo, već tradicionalno, prve službene informacije o igri dobiti najvjerojatnije negdje tokom mjeseca travnja.