Vijesti

Veličina mape u Assassin’s Creed Mirageu neće oduševiti neke igrače

Gotovo tri godine od Assassin’s Creed Valhalle, nadolazeći Mirage pronaći će se u nezavidnoj poziciji. Fanovi, uslijed nikad duže suše očekuju puno, međutim, Ubisoft konstantno ponavlja kako je Mirage manji i “intimniji” naslov. Evoluirao je iz ekspanzije za Vallhalu, o čemu dovoljno govori i manja cijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Mirage tek prijelazni naslov koji će osigurati dodatno vrijeme za produkciju drugih brojnih Assassin’s Creed projekata, mahom većih od ovog, ukazuje i veličina mape. Premda nismo saznali njezinu konkretnu veličinu, dobili smo usporedbu Bagdada s prethodnim igrama u serijalu.

Developeri iz Ubisoft Bordeauxa otkrili su Easy Alliesu kako je grad otprilike veličine Konstantinopola/Istanbula iz Revelationsa ili Pariza iz Unityja. Ta dva grada ni u kojem smislu nisu bili mali, ali su i daleko od golemih mapa u Valhalli, Odysseyu, pa čak i u Black Flagu. Pritom će mapa u Mirageu u najvećem dijelu biti urbanog karaktera.

S druge strane, brojnim fanovima će možda i laknuti, budući da su posljednji AC naslovi bili možda i preveliki s, neki će reći, umjetno nakrcanim sadržajem. A mi vas pitamo, preferirate li veće i razvedenije mape, ili manje, ali s gušće raspoređenim sadržajem?

ffa anketa

Kakve mape preferirate u igrama?

Igra

Povezano