Vijesti

Velika većina prvog Modern Warfare Battle Passa će se plaćati

Ponovno pišemo o datamineru Senescallu koji je dosad iz CoD igara “iskopao” hrpu legitimnog i kasnije potvrđenog sadržaja, a sad je pronašao informaciji o Battle Passu prve sezone Modern Warfarea koja započinje 3 12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanescallo je svoje informacije otkrio na Redditu, a da su one točne govori i to da ih je Reddit morao maknuti zbog uplitanja Activisiona koji je zamjerio da se krše njihova copyright prava.

Uglavnom, Battle Pass će imati 104 tiera, a njih 81 će biti zaključano iza plaćene verzije. Battle Pass prve sezone sastojat će se od 2 nova oružja, 1300 CoD Pointsa, 12 skinova za operatora, 20 Blueprinta i dodataka poput Player Cardsa i sprejeva.

Activision je već ranije obećao kako oružja neće stavljati iza bilo kakvog paywalla, stoga je za očekivati kako će nova oružja biti u dijelu Battle Passa koji se ne plaća.

Već ranije je potvrđeno da s novom sezonom dolaze tri nove klasične mape, tri Gunfight mape i jedna velika Ground Wara mapa. Tu su i novi modeovi i Special Ops misije. Podsjećamo, Sanescallo je ranije govorio i o Battle Royale modeu koji bi trebao podržavati do 200 igrača, informacije su pronađene u kodu igre, a Activision zasad još uvijek nije ništa potvrdio.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano