Vijesti

Velike stvari predviđene su za Ubisoftov Star Wars u 2023.

2022. bila je godina širenja Star Wars licence za videoigre na studije i izdavače izvan okvira Electronic Artsa. Trokut Star Wars kolača poželio je Ubisoft, koji je početkom prošle godine najavio svoj naslov u Stvarnom svemiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreativni direktor iz Massive studija Julian Gerighty najavio je na Twitteru da će u 2023. uslijediti velike stvari. Budući da još uvijek ne znamo praktički ništa o ovom naslovu, tokom 2023. sigurno je za očekivati barem otkrivanje igre, ali gotovo smo sigurni, ne i izlazak.

Gerighty je u jednom od kasnijih twitova pojašnjava kako je mislio najviše na razvoj, koji u ovoj godini očito ulazi u brzinu više. Velika godina za razvoj njegovog Star Warsa.

Švedski studio Massive Entertainment najviše pamtimo po The Divisionu, trenutno razvija i Avatar: Frontiers of Pandora koji je završio na našoj listi najiščekivnijih naslova ove godine, a još je jedan naslov iz dobre suradnje s Disneyjem.

I dok Ubisoftov Star Wars gotovo sigurno nećemo igrati u 2023., Star Wars Jedi Survivor zakazan je za 17. 3. na PS5, XSX/S i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano