Vijesti

Vijest dana je da je GTA stranica utonula u “crninu”, baš kao i 2011. uoči najave GTA 5

Koliko smo kao društvo očajni za bilo kakvom informacijom o GTA 6, koji je službeno potvrđen, ali i nikad službeno otkriven, pokazuje događaj koji se danas raširio svjetskim medijima te zapravo još uvijek nije potpuno okončan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Rockstarove službene stranice su se najednom misteriozno zacrnile. Kada pišemo “zacrnile”, onda mislimo na to da je onaj koji ih održava s namjerom uklonio sav sadržaj s njih te namjestio samo prikaz crne pozadine. Kao da se priprema za nešto.

Stariji se sjećaju da je slično Rockstar napravio 2011. Pogođene su bile službena stranica Rockstara te službene stranice za GTA 5 i GTA Online, dok se, primjerice, stranica Red Dead Redemptiona uredno učitavala. I sve to trajalo je nekoliko sati, dovoljno da se internet užari.

A zatim… Veliko ništa. Rockstarova službena stranica te službene GTA stranice vraćene su u prethodno stanje i, barem zasad, nismo dobili nikakvu naznaku otkrivanja novog GTA. U svakom slučaju, Rockstar je radio na nečem konkretno, a na čemu točno možda saznamo u neko skorije vrijeme.

Take-Two je “iznimno samouvjeren” po pitanju kvalitete GTA 6

Rockstar se posljednji put o GTA 6 oglasio u veljači ove godine povodom prezentacije poslovnih rezultata investitorima.

“Potpuno smo fokusirani na kvalitetu i uvijek želimo isporučiti najbolje moguće iskustvo”, odgovorio je CEO izdavača Take-Twoa na upit investitora koliko ozbiljno shvaća razvoj GTA 6. “Jako rijetko ne uspijemo, primjer toga je GTA trilogija koju smo lansirali s nekim problemima od kojih još nismo sve uspjeli popraviti”, priznao je tada.

A da ga namjerava izdati u naredne dvije godine, Take-Two je potvrdio prognozom značajnog rasta prihoda u fiskalnoj godini koja završava s 31. 3. 2024.., a započinje za manje od 8 mjeseci. Rockstar u tom razdoblju planira rast prihoda i do 9 milijardi dolara, stoga bi bilo i vrijeme za nekakvu službenu najavu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano