Vijesti

Vlasnici DualSense Edge kontrolera igraju puno više od drugih igrača

Sony je u Japanu na CEDEC konferenciji o razvoju gaming industrije održao prezentaciju o periferiji za PS5 konzole te njezinoj adopciji među igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podaci preneseni na popularnom gaming forumu Resetera ukazuju kako vlasnici naprednijeg i skupljeg DualSense Edge kontrolera za PS5 u prosjeku na mjesečnoj bazi igraju više od 30 sati, što je više nego što igraju drugi igrači.

Sony pritom ne navodi konkretan prosječan fond sati ostalih igrača, ali kroz čudno nenumerirani graf možemo zaključiti kako vlasnici Edgea otprilike igraju trećinu dulje od drugih. Također, vlasnici Edgea prosječno igraju 18 puta mjesečno te igraju 1.3 puta više igara od drugih. Statistiku duljeg igranja možemo pripisati samoj činjenici kako DualSense Edge kupuju, nazovimo ih tako, ozbiljniji igrači, kojima je uostalom i namijenjen.

Sony se osvrnuo i na PlayStation VR 2, čiji vlasnici u prosjeku igraju na tom uređaju više nego na prvom PS VR-u. Zanimljiva je i statistika korištenja uređaja gledano po regijama. U Japanu, čiji građani obitavaju u tradiconalno manjim životnim prostorima, daleko najviše igrača igra u VR-u sjedeći, dok se broj igrača u roomscale modu povećava u Europi, a u Sjevernoj Americi on je najveći.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano