Vijesti

Xbox Series prodavaniji je od popularnog Xbox 360

Xbox 360 dugo je bila najprodavanija konzola sedme generacije, a PS3 je tek kasnije sustigao korak. Sve dobro ostvareno tada poništio je XONE, a čini se kako se Xbox vratio na stare staze te usput napravio koji korak više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, VGChartz je napravio analizu prvih 17 mjeseci Xboxa 360 i Xbox Series konzola i razlika u prodaji je poveća. Xbox Series X i S u istom periodu tuču Xbox 360 za 4,5 milijuna primjeraka. VGChartz nije uvijek najtočniji u pružanju podataka prodaje, radi se većinom o procjenama, ali legitimitet je citiranjem pružio Xboxov šef marketinga Aaron Greenberg.

“Hvala svima koji su pridonijeli rastu Xboxa u ovoj generaciji”, poručio je. Ipak, fanovima nije dugo trebalo da Aarona prozovu za licemjerje. Naime, odnekle su iskopali twit iz 2010. u kojem je prozivao tu istu kompaniju, koja je tada isporučila podatke koji mu nisu odgovarali.

Ipak, ostaje činjenica kako je Xbox Series zasad daleko najpopularnija Xboxova konzola, popularnija čak i od legendarnog X360, a navedeni podaci sasvim su dobar pokazatelj stanja u kojem se nalazi Microsoft na području gaminga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano