Za sad ne znamo skoro ništa o novom Bordelandsu, osim da je Elon Musk dizajnirao jedno od oružja

Neobična suradnja Elona Muska i Randyja Pitchforda.

Svi znamo za Elona Muska. Milijardera, ekscentrika, ali i genijalca koji sa svojim kompanijama mijenja svijet. Ili se barem trudi ga promijeniti. SpaceX će za 20-ak godina donijeti ljude na Mars, Tesla mijenja automobilsku industriju dok njegova treća kompanija, prigodno nazvana Boring Company razvija sistem podzemnih tunela koji bi trebali optimizirati promet u velikim gradovima.

Međutim, osim milijarde dolara vrijednog projekta kopanja tunela, Musk je kroz Boring Company lansirao još jedan proizvod. Flamethrower, ilitiga bacač plamena koji je nešto najkul što sam vidio u posljednje vrijeme.

Moje oduševljenje, izgleda, dijeli i Randy Pitchford, jedan od osnivača Gearbox studija i tvorca Borderlandsa. Gearbox već neko vrijeme, iako se ne hvale s tim na sva zvona, radi na Borderlandsu 3, kojeg, usput rečeno, jedva čekamo. Informacije o novoj igri dobivamo na kapaljku, tek usputno kroz neke nebitne intervjue.

Prvo potvrđeno oružje u novom Borderlandsu

Randy je na Twitteru poručio Elonu kako želi njegov bacač plamena ukomponirati u Borderlands 3, na što je ovaj dao potvrdan odgovor. I to je prvo oružje za koje znamo da će postojati u Borderlandsu 3, od nekoliko trilijuna njih, kao i prva konkretnija informacija o igri.

Potpuno razotkrivanje novog Borderlandsa očekujemo u narednim mjesecima, najkasnije na E3 sajmu u lipnju, dok mnogi vjeruju kako bismo “trojku” mogli igrati već krajem ove godine.