Zanimljivosti

The Day Before ugašen i zatvoren. Ključevi se sada prodaju u bescjenje

Kako se i nagađalo, The Day Before ispao je jedan veliki promašaj. Ranije ovog mjeseca iskustvo nije bilo ni približno ono prikazano u trailerima, a rusko-singapurski developer Fntastic odlučio je dignuti sidro, zatvoriti studio i povući svoje smeće sa Steama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svejedno, The Day Before ostavio je bitan trag u industriji i ostat će zapamćen na ovaj ili onaj način. Kao takav, nastavit će intrigirat javnost, a kao što je i droga loša, nekad će netko poželjeti iz prve ruke saznati što je toliko loše kod ove igre. Kako? Budući da je povućena sa Steama, solucija je kupiti i aktivirati ključ.

Ekonomija je takva, potražnja i dostupnost diktiraju cijenu, a potražnje očito ima. Ključeva baš i ne, što se odrazilo na cijenu. The Day Before na Kinguinu se popeo do 500 eura, a na G2A na 520. Nema jeftinije od toga.

Budala uvijek ima, pa laganim pretraživanjem Youtubea možete vidjeti da stvar funkcionira. Ključ se može aktivirati na Steamu, a igrati sve dok su serveri upaljeni. Koliko dugo će ostati upaljeni, ne znamo.

Igra