Vijesti

Zbog novog izgleda Spider-Mana developeri dobivaju ozbiljne prijetnje

Da su fanboyski ratovi još jednom otišli predaleko pokazuju nove prijetnje smrću koje su na socijalnim mrežama postale kao “dobar dan”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnoviji razlog zašto nekoga “vrebati” je, vjerovali ili ne, novi izgled Petera Parkera u Spider-Man remasteru za PS5. Osim brzih učitavanja, ray-tracinga prikaza u 60 FPS-a developeri su se odlučili angažirati novog glumca za kojeg smatraju da bolje leži ulozi i odličnoj glasovnoj prezentaciji. To se iz nekog razloga nije svidjelo mnogima.

Kreativni direktor igre iz Insomniaca Bryan Itnihar tako javlja kako prima prijetnje igrača koji tvrde da će ga pratiti i pronaći ako ne vrati stari izgled Petera Parkera. Dok Bryan cijeni strast igrača ovo je zbilja previše.

Mnogi pretpostavljaju da je sve rezultat fanboyskih ratova koji eksponencionalno rastu kako se bližu datumi izlaska novih konzola, a to su prepoznali i iz Xboxa koji su se nedugo zatim obratili znakovitom porukom.

Sjetimo se da su slične prijetnje stizale na adrese glumaca i developera iz The Last of Us 2, a podršku developerima iz Insomniaca pružili su Neil Druckmann, Cory Barlog i drugi šefovi Sonyjevih studija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano