Vijesti

Zelena pozadina prvog Xboxa stigla na Xbox Series S/X

Zeleni alien se vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste imali prvi Xbox, onda se sigurno sjećate njegovog futurističkog zelenog sučelja. Osim kričave zelene boje, sam dizajn cijelog sučelja, ali i zvukovi koje je isti proizvodio kao da su bili inspirirani sučeljima svemirskih brodova.

Nasljednik, Xbox 360 je kroz svoj životni vijek dobio mnoge promjene sučelja, kao i Xbox One pa se s vremenom možda i zaboravilo kako je tada napredno izgledalo sučelje originalnog Xboxa.

Microsoft je odlučio počastiti igrače sa malo nostalgije pa je u sklopu ažuriranja ovog utorka između ostalog ponudio dinamičnu pozadinu inspiriranu sučeljem originalnog Xboxa. Pozadina imena “The Original” je rekreacija svjetlećeg zelenog orba, koji je bio pozadina Xboxovog sučelja te je za Xbox Series S/X rimejkana u visokoj rezoluciji. No ukoliko ste se ponadali da je cijelo Xbox Series S/X sučelje promijenjeno odabirom The Originala, moramo vas razočarati. The Original je samo dinamična pozadina, dok je ostatak sučelja Xboxa Series S/X ostao u potpunosti identičan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano