Vijesti

Zuckerberg je najavio GTA: San Andreas port za Oculus VR

U nastojanju da ponovno izgradi narušeni imidž, ali i u skladu s planom da Facebook postane svojevrsni virtualni svijet usporedan sa stvarnim kompanija je jučer dobila novo ime. Facebook društvena mreža zadržat će dosadašnji naziv, ali matična kompanija sada se zove Meta. Međutim, više od promjene imena odjeknula je jedna druga velika vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GTA: San Adreas stiže na Oculus Quest 2, Facebookov, odnosno Metin VR headset. “Nova verzija jedne od najvećih igara ikada će omogućiti igračima da iskuse ikonski otvoreni svijet u virtualnoj stvarnost”, poručio je Mark Zuckerberg. San Andreas VR je u razvoju “nekoliko godina”.

Izgleda da će GTA: San Andreas izaći ekskluzivno za Oculus Quest 2 i to je zasad sve što znamo o ovom portu. Nismo dobili ni naznaku datuma izlaska.

Vijesti o VR portu San Andreasa stižu nakon velike najave GTA Trilogy – The Definitive Editiona, remastera prve tri 3D GTA igre. Definitive Edition igramo na svim aktualnim konzolama i PC-ju od 11. 11. ove godine, a ovdje pogledajte kako remasteri s “GTA 5 kontrolama” izgledaju u usporedbi s originalnim klasicima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano