Film i glazbaVijesti

HBO najavio početak snimanja The Last of Us serije

Prošlo je punih 7 mjeseci otkako su HBO, Sony i Naughty Dog objavili kako zajedničkim snagama kreću u produkciju (snimanje) The Last of Us serije. Pomalo ironično, pandemija korona virusa glavni je razlog zašto smo toliko dugo čekali na početak snimanja serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HBO je konačno dao zeleno svjetlo za početak snimanja i serija kreće u produkciju vrlo brzo. Vrijeme radnje smješteno je 20 godina nakon što je pandemija uništila čovječanstvo dok sama priča prati Ellie i Joela na njihovom putu kojeg smo proživjeli igrajući prvi dio igre. Kompletna radnja serije se upravo temelji na originalnom The Last of Us-u.

Od ranije je poznato da na seriji radi tvorac Chernobyla – Craig Mazin, a bitnu ulogu imat će Neil Druckmann i Carolyn Strauss (Game of Thrones, Chernobyl). Sve to će nadzirati glavni šef ND-a, Evan Wells. Moramo priznati da ovakva postava itekako obećava, iako znamo da mnogi nisu obožavatelji Neil Druckmanna. Craig Mazin je ranije izjavio da je veliki obožavatelj ove igre i da će u suradnji s ND-om i Sonyjem vjerno dočarati duh originalne igre. Nadamo se da će to zaista biti tako.

Serija će biti dostupna na HBO i HBO Max streaming servisima. Ne znamo još datum, ali nadamo se možda do kraja iduće godine?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano