Film i glazba

Ryan Gosling prvi je čovjek na Mjesecu

Krećemo u svemir.

Još dok je „La La Land“ žario i palio filmskom scenom, najavljen je film „First Man“. Suradnju su nastavili Ryan Gosling i Damien Chazelle, a nakon pjesme i plesa uputit će se u svemirsku šetnju, točnije onu po mjesecu.

Teorije zavjere po strani, u filmu nas očekuje priča o čovjeku koji je prvi kročio Mjesecom još davne 1969. godine, Neilom Armstrongom. Film bi trebao ilustrirati događaje koji su prethodili toj šetnji, odnosno čitavoj misiji, a koliko nam trailer otkriva, radilo se o iznimno zahtjevnom projektu. Možemo pretpostaviti da je i s filmom tako, pa ćemo Chazellea, najmlađeg osvajača Oscara za režiju prvi puta gledati kako se snalazi s materijalom koji nije vezan uz glazbu.

Talent iza filma

Scenarij za film nastao je po knjizi Jamesa R. Hansona, za koju kažu da je ultimativan primjerak Armstrongove biografije, a adaptaciju je nakon prve verzije Nicole Perlman, napisao Josh Singer, čovjek s iskustvom na biografskim filmovima koje uključuje filmove „Spotlight“ i „The Post“.

Goslingu će se pridružiti Claire Foy, kao supruga Neila Armstronga, Janet Armstrong, a osim njih dvoje gledamo Kylea Chandlera, Jasona Clarka kao i mnoge druge poznate face.

Datum izlaska zakazan je za 12. listopada, a dotad uživajte u prvom traileru za film.

https://www.youtube.com/watch?v=O9Y7DTCn7Cc

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close