FFA Focus

Daj mi da igram ovaj tjedan (15.6.-21.6)

Jeste li spremni za 2 mega-hita? Ja znam da ja nisam, upalio sam Switch kada sam radio na Xenobladu i ne mogu ugasiti tu drogu od konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda i najisčekivanija igra godine je pred vratima (TLOU2 naravno), a Desperados III nije nimalo podbacio. Detaljne recenzije možete pronaći na našem portalu.

Poprilično natrpan tjedan, ali uz brojku nema previše težine osim spomenutih naslova. Imajte na umu da je u ponedjeljak praznik (idući jel), pa je vrijeme za produženo igranje (jadne nam žene/cure i obrnuto).

Desperados III

Nisam siguran zašto bi igrao ovu igru na konzoli, ali eto, svi su više manje podmireni platformom, a ostalo je samo nabaviti igru i uživati kao što se uživalo u prva 2 klasika. Siguran sam da i treći lagano ulazi u tu kategoriju, pa ćemo sigurno dobiti remaster za par godina!

DATUM IZLASKA:

16.6.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, PC

Disintegration

Co-creator Halo-a u novom futurističnom FPS-u? Nisam siguran koliko sam osobno zainteresiran, a ni dojmovi nisu baš pozitivni (u današnje vrijeme recenzije dolaze prije najave igre). Zgodno je što u istoj rečenici kada spominjem Halo, ova igra dolazi i na PS4. Mislim da joj ni to neće pomoći previše.

DATUM IZLASKA:

16.6.2020.

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, PC

Pokémon Sword & Shield: The Isle Of Armor

Prva expanzija osnovne igre je i prva prilika da iskoristite svoj Expansion Pass. Nove lokacije, novi pokemoni i novi izazovi. Iako je ovaj Pokemon naslov zagrebao osmice, možda će ga ovaj DLC spasiti?

DATUM IZLASKA:

17.6.2020.

PLATFORME:

Switch

P.A.M.E.L.A.

Nije Anderson, nego utopijski first-person survival horor koji crpi inspiraciju iz Deus Ex-a, Bioshocka i sličnih naslova. Vani je od davne 2017. kao early steam access naslov, a sada je i službeno vani. Budite i vi Pamela.

DATUM IZLASKA:

18.6.2020.

PLATFORME:

PC

Burnout Paradise Remastered

Nintendo klasično kupi ostatke i dovodi brojne remastere, kasnije no igdje. Ne dira to njih previše, polako ali sigurno skupljaju naslove i čekaju da ih ljudi odnesu na plaže dok im se žene/muževi kupaju. Šteta što Switch nije vodootporan.

DATUM IZLASKA:

19.6.2020.

PLATFORME:

Switch

The Last of Us Part II

Igra o kojoj nećemo previše, jer smo već sve rekli (barem što smo smjeli). Petak, slijedi ga praznik u ponedjeljak…Mislim da idealnije ne može.

DATUM IZLASKA:

19.6.2020

PLATFORME:

PS4

Ostatak repertoara

  • Darius Cozmic Collection Arcade (PlayStation 4, Switch) – 16.6.2020.
  • Darius Cozmic Collection Console (PlayStation 4, Switch) – 16.6.2020.
  • The Elder Scrolls Online: Greymoor (Stadia) – 16.6.2020.
  • Haxity (PC) – 17.6.2020.
  • Waking (Xbox One, PC) – 18.6.2020.
  • The Academy: The First Riddle (PC, Mac, iOS, Android) – 19.6.2020.
  • The Coma 2: Vicious Sisters (PlayStation 4, Switch) – 19.6.2020.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra