FFA Focus

Najbolje igre za obiteljska druženja (2. dio)

Prvi dio ove serije članaka bio je usmjeren na igre za koje vam (u većini slučajeva!) treba samo mobitel i još jedan uređaj (tablet, konzola, računalo…). Drugi dio donosi vam još zabavnih igara za druženja s vašim najbližima, ovaj put s malo dužom listom koja pokriva sve konzolaše i naravno, računalne gamere. Osobno jamčim da sve igre na ovom popisu imaju mogućnost ojačati ili prekinuti prijateljstva, ovisi što odaberete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Worms

Smatram da Wormse ne treba posebno predstavljati; sve što trebate znati je – koju god verziju odabrali, male su šanse da ćete pogriješiti. Worms igre pružaju sate i sate zabave, svađa i prepirke oko toga tko će dobiti bolje oružje, eksplodirajuću ovcu ili baku koju možete baciti na protivnika. Nedavno je izašao i Worms: Rumble, ima solidne ocjene i cross-platform je, tako da čak ne morate imati iste uređaje kako biste zajedno igrali, što je poprilično dobra značajka. Verzije Worms igre možete igrati doslovno na svemu, od mobitela, do konzola i računala.

Just Dance

Just Dance je igra koja je reklamirana svugdje pa mogu razumjeti ako je netko želi zaobići jer mu je izašla na nos. Ova igra je rezervirana za one koji su spremni malo protegnuti noge i ustati s kauča nakon ručka ili večere. Dogovorite se za omiljenu pjesmu i pokažite svima tko je najbolji plesač. Autorica ovog teksta ne odgovara za video zapise koji nastanu kad netko tko nije baš vješt pokuša zaplesati na pjesmu Black Eyed Peasa.

We Need To Go Deeper

Malo manje poznata indie igra je We Need to Go Deeper, ali to ni u kojem slučaju ne znači da ne pruža sate i sate zabave. We Need To Go Deeper igra je namijenjena za 2 do 4 igrača, što je u redu prema odlukama Stožera. Prepustite kormilo najodgovornijem članu ekipe, ove malo mlađe stavite na popravke podmornice a nekog nesretnika na topove. Igra je 2D, ne izgleda spektakularno, ali je zanimljiva jer netko upravlja podmornicom, nitko ne pazi na prepreke, uništavate čudovišta, vičete jedni na druge i skupljate različite predmete s kojima se možete boriti. Igru možete potražiti na Steamu.

Hands Simulator

Ako vas naziv igre odbija od toga da ju isprobate, ne brinite – nije tipičan „simulator“ tip igre koji je doživio boom u posljednje dvije godine, već se radi o igri koja će vas nasmijati do suza. Naravno, kako ne bi sve bilo jednostavno, u Hands Simulator nije tako lako upravljati rukama… u čemu je i svrha ove igre. Isprobajte različite mape sa svojim najbližima i nasmijte se od srca kad konačno aktivirate granatu i ne uspijete je baciti na osobu koja stoji odmah pored vas. Hands Simulator možete isprobati na Steamu i Android uređajima.

Super Smash Bros. Ultimate

Iako ovdje spominjem Ultimate izdanje za Nintendo Switch, Super Smash je zanimljiva igra u kojem god izdanju je uspijete nabaviti. Ako ste obožavatelj Nintendovih likova i želite nekoga apsolutno razbiti u igri uz prijetnje da nakon toga više nikada nećete razgovarati s tom osobom, naišli ste na savršen naslov. Jamčim to.

Mario Kart Deluxe 8

Mario Kart naslov govori sam za sebe – apsolutni klasik. Kao i s prethodnim naslovima, koju god Nintendovu verziju i konzolu odabrali, dobro ćete se zabaviti sa svim dobnim skupinama, što može biti posebno zanimljivo kad baka otkrije plavu kornjaču i uzme vam prvo mjesto. Osobno smatram da u istu kategoriju i razinu zabave pripada i Crash Team Racing, dostupan na PlayStationu 4 i 5.

Svi prijedlozi za treći dio ovih članaka su dobrodošli.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano