Vijesti

Vrijeme je za makljažu sa crvima u Worms Rumble!

Još jedna igra je upravo izašla – nova uzdanica dugovječne franšize iz redova developera po imenu Team17. Riječ je o Worms Rumble i ako je suditi po traileru koji obilježava izlazak igre, čeka nas prava pravcata hektična koljačina impresivnim arsenalom oružja po kojoj su crvi poznati (Banana bomb? Holy Hand grenade? Flying Sheep? Sigurno vam poznato zvuče ova oružja!).

Ono po čemu se Worms Rumble razlikuje od svih prethodnika je to što borba nije na poteze. Dakle, nema više čekanja na red da protivnički crvi izvedu napad i taktiziranja, već se do 32 crva u realnom vremenu napucavaju oružjima u modovima kao što su Deathmatch ili Last Worm Standing. Uz to, nema ni destrukcije levela koja je dodatno obilježje Worms igara. U redu, ovakvim frenetičnim tempom napucavanja bi vrlo brzo ostali bez nivoa, ali ipak se neki kompromis mogao napraviti.

Hoće li ovakva promjena biti super ili će naići na negodovanje i biti promašaj, ostaje za vidjeti. Ako išta, poneki igrači su u pravu sa komentarima – nakon toliko Worms igara, promjena poput ovakve je možda baš dobro došla! Bilo kako bilo, Worms Rumble je moguće nabaviti za PC, PS5 i PS4. Vjerojatno će izaći i za druge konzole s vremenom.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close