Vijesti

Pogledajte akcijski spektakl s dva Spider-Mana u 12 minuta gameplay prikaza Marvel’s Spider-Mana 2

Insomniac je na PlayStation Showcaseu s preko 12 minuta gameplaya predstavio Marvel’s Spider-Man 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikaz je započeo s Kravenom i njegovim lovcima koji završe u New Yorku, točnije u Queensu gdje “lovi” Dr. Curta Connorsa. Queens je tek jedna od novih lokacija proširene i nadograđene mape u Spider-Manu 2, obećavaju iz Insomniaca.

Tokom igre ćemo prebacivati između Petera Parkera i Miles Moralesa (neće biti kooperativnog igranja), a Peter nam je posebno zanimljiv s obzirom na Symbiote odijelo koje mu je omogućilo nove moći, poput, vidimo u prikazu, ticala s kojima mlati više neprijatelja odjednom

S druge strane, Milesove moći su također evoluirale, pa sada može paučinom stvarati ziplineove, a najveća novost od svih je ta da oboje mogu plivati, odnosno, u vodi se ponašaju bolje nego u prethodniku.

Premda je Jim Ryan ranije ovog tjedna dao naznaku kako Marvel’s Spider-Man 2 izlazi isključivo na PS5, kraj trailera ne otkriva specifične konzole, kao ni konkretan datum izlaska osim jeseni 2023.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano