Sponzorirani sadržaj

Istražili smo: Koja je najpovoljnija gaming trgovina u Hrvatskoj?

 Jedna trgovina odstupa od svih ostalih po cijeni igara u Hrvatskoj.

Ne bismo li otkrili gdje po najpovoljnijim cijenama možete kupiti igre, konzole i sve što je vezano uz gaming, prekopali smo cijene svih trgovina u Hrvatskoj.

Istražili smo cijene najpopularnijih igara danas

Naše istraživanje baziralo se na artiklima koji su trenutno najaktualniji, što onih u prodaji, što onih u prednarudžbama, a uskoro izlaze na tržište. To su redom:

  • PlayStation 4 konzola
  • Pro Evolution Soccer 2019 (PlayStation 4)
  • FIFA 19
  • Spider-Man
  • Assassin’s Creed Odyssey
  • Ark Survival Evolved (PlayStation 4)

Jedna trgovina odstupa od svih ostalih

Moramo priznati da smo uočili velike razlike između pojedinih trgovina te potvrdili ono što smo i ranije pretpostavljali. Naime, Infomark je kod svake od gore navedenih igara imao najpovoljniju cijenu te garanciju dostave unutar 24 sata GLS službom, što je posebno hvale vrijedno, s obzirom da svi mi “preordere” želimo igrati na sam dan izlaska i po najpovoljnijoj cijeni. Upravo to nude u Infomarku.

Tako na primjer PlayStation 4 PRO konzola u Infomarku košta 2.999,00 kn, PES 2019 za PlayStation 4 – 369,00 kn, FIFA 19 preorder za PlayStation 4 – 459,00 kn, Spider-Man – 465,00 kn, dok je Ark: Survival Evolved trenutno na značajnom sniženju po cijeni od 399,00 kn. Popis se nastavlja i na ostalim popularnim igrama, gdje se pokazalo da Infomark ima najpovoljnije cijene u Hrvatskoj.

Infomark ove godine obilježava 10 godina poslovanja te su ovakvim cijenama potvrdili status najpovoljnije gaming web trgovine u zadnjem desetljeću.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close