Vijesti

Ako Fallout 4 imate preko PS+, zasad ništa od next-gen zakrpe za vas

Jučer je stigla ta dugo očekivana next-gen zakrpa za Fallout 4. Na valu popularnosti TV serije, stotine tisuća igrača požurili su u novi ili svoj prvi prelazak igre, ali brojni su ostali razočarani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo izostankom podrške za brza učitavanja na modernim SSD diskovima, već i činjenicom da je zakrpa zaobišla sve one koji su igru stekli kroz PlayStation Plus ili danas ugašeni PlayStation Plus Collection program.

Bethesda je na društvenim mrežama obećala popraviti popust. To je i učinila, ali samo za PlayStation Plus Extra pretplatnike. U ovom trenutku je nejasno hoće li vlasnici obične PS+ verzije ikada dobiti mogućnost preuzeti zakrpu.

Propustili ste kupiti igru za 5 eura?

Zapravo, dok ovo pišemo, brojni igrači na internetu bijesne zbog činjenice kako ih nitko nije upozorio da neće moći računati na svoju PS+ verziju Fallouta 4. Najviše iz razloga jer je igra do izlaska zakrpe bila na golemih 75% popusta, mogli ste ju ugrabiti samo za pet eura.

No vratimo se na samu zakrpu. Na PS5 i XSX/S od sada možete igrati u dva grafička moda. Performance ide u 60 FPS-a, na standardnim grafičkim postavkama i u dinamičkoj rezoluciji koja nastoji biti do 4k. Quality mod ide do 30 FPS-a u nativnom 4K s ultra detaljima, a može i do 40 ako igrate na ekranima s 120Hz ekranom.

Igra

Povezano