Što se igra ovog vikenda? Kod nas od svega po malo

Proljeće nikako da krene kako treba, što nama ni ne smeta previše. Promjenjivo vrijeme samo je razlog više da i ovaj vikend malo više vremena posvetimo na sebe i ono što volimo. Ovaj tjedan najviše je u znaku Resident Evil Villagea i pripreme za neke nadolazeće naslove.

Goran (@OverHypedG)
Recenziram Hood: Outlaws & Legends – igra izgleda strašno zanimljivo sa 4 različite klase. Sa strane još igram Village, Village i još malo Villagea. Iskreno, kupio sam namjerno PS4 verziju RE8 da mogu imati free upgrade i da probam ići na duplu platinu. Jednom kada prođem igru i imam platinu na PS5, pokušat ću to isto za PS4 dok mi je sve još svježe.

Aleksandar (@Icek)
Star Wars Jedi: Fallen Order. Hvala Sony i EA za odličan popust. Iako uopće nisam SW fan, uživam u igri koja mi na momente upregne mozak na max sa zagonetkama i shvaćanjem kuda moram i kako moram. Need for Speed 2015 na čekanju.

Sabina (@Nocna_Mandragora)
Za mene je ovo bio jedan busy tjedan, obilježen proljetnim umorom. U slobodno vrijeme sam uglavnom radila (i jela) raznorazne slastice. Plejka i dalje vrti FFVII Remake. Taman sam sad došla do poglavlja u kojem se družim s “Flower girl”.

Goran#2 (@foggy)
Bavim se selima, lutam selom, love oni mene, lovim ja njih. Više-manje dnevne rutine. I dalje mi je mozak ostao negdje uz NieR. Jedva čekam da mu se vratim i da mu slomim tu platinu kojom mi maše od početka.

Luka (@alexy)
Nemam vremena za pričat, hvata me bujna emancipirana dama u dvorcu Dimitrescu. Recenzija se piše!

Filip#2 (@FicoLegend)
Nakon širenja helenizma Starim Svijetom u Total Waru, u duhu završnice sezone dotaknuo sam se Fife. Iako svakim novim izdanjem imam jedan više prigovor, nogomet je nogomet i nekada je pustiti mozak na pašu i podizati Valenciju u vrh europskog nogometa upravo ono što treba za kišni proljetni vikend.

Filip (@Flipper)
Igram Nintendo Switch. PS5 je uglavnom na odmoru do Biomutanta. Na Switchu igram Hades i Lugi Mansion 3 koji je genijalan.

Tina (@NeithRedhat)
Igram Town of Salem online i Subnauticu tu i tamo upalim. Razmišljam i da isprobam Abzu na PS4.

Ivica (@Tzereen)
Samo kratko – došao mi je NieR Replicant CE. Nuff said. Doviđenja!