Vijesti

10+ GB teška nadogradnja za Valhallu donosi više mačaka. I kameru poput one iz God of Wara

Kao uvod u drugu sezonu Assassin’s Creed Valhalle koja kreće u četvrtak 18. 3., Ubisoft je izdao nadogradnju koja ne donosi puno toga, ali priprema teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12 gigabajta na PlayStation konzolama i 16 gigabajta na PC-ju donosi neke nebitne sitnice i mačke. Odnosno, više njih. “Od danas će diljem Engleske biti više mačaka”, obećava Ubisoft, a iz povjerljivih izvora saznajemo kako će jedan naš čitatelj iz Rijeke nakon ovih saznanja konačno zaigrati Valhallu.

Igrajte poput Kratosa

Druga bitnija promjena kamera. Valhalla će se danas u Close Camera modeu moći igrati slično poput posljednjeg God of Wara, a opciju ćete moći isprobati u Gameplay meniju.

Treća bitnija opcija bit će mogućnost plaćanja kovaču da promjeni izgled opreme u bilo kakav drugi komad opreme unutar iste kategorije. Dakle, performanse i mogućnosti ostaju iste, a mijenjate izgled u neki vama ljepši item.

Popravljen je čitav niz bugova, ima ih preko 100, a jedine nezadovoljne mogu biti lisice. Za razliku od mačaka, lisica će odsad biti manje. One se više neće spawnati u Lundenu.

Više o nadogradnji ususret novoj sezoni Assassin’s Creed Valhalle možete saznati na Ubisoftovim stranicama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano