VijestiZanimljivosti

15-godišnjak je nanizao 535 pobjeda u FIFA-i 21, a onda je stigao kraj uživo na Twitchu

15-godišnji Anders Vejrgang iz Danske profesionalno igra FIFA-u 21 za Red Bull Lepizizg esport tim i smatra ga se za najboljeg igrača na svijetu, piše Eurogamer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vejrgang je bio u elementu mjesecima s čak 535 pobjeda u Ultimate Team vikend lizi. Radi se o najkompetivnijem modeu u FIFA-i, a svaki vikend moguće je odigrati maksimalnih 30 utakmica. 18 tjedana trajao je niz nepobjedivosti dok nije uživo na Twitchu poražen rezultatom čak 5-1.

Vejrgang je gubio 2-0 do 75. minute kada je uspio smanjiti na 2-1, da bi zatim krenuo u totalni napad za izjednačenje. Rizik otvaranja pretvorio se u totalni kolaps od 80. minute. Poput švicarskog sira do kraja utakmice ga je izbušilo još 3 puta. Začuđujuće, osim ponekog uzvika kojeg bismo protumačili kao psovanje na danskom, neke pretjerane nervoze nije bilo.

Kako bilo, Vejrgang je ostvario rekord kakav će se još dugo održati. Iako ga se smatra jednim od najboljih na svijetu, što ovaj rekord i pokazuje, budući da ima samo 15 godina još uvijek nije u mogućnosti natjecati se u profesionalnim FIFA natjecanjima. Minimalna dob za pristup natjecanjima je 16 godina, tako da njegovo vrijeme tek stiže. I to od iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano