Vijesti

343 Industries zapošljava za razvoj nove Halo igre

Umjesto obećanog desetljeća podrške za Halo Infinite, studio 343 Industries odustao je od velikih paketa sadržaja i početkom ove godine najavio kako se posvećuje novim projektima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projektima u množini, a ako ste uopće sumnjali, jedan od njih je novi Halo. Potvrdio je to šef PR-a Brian Jarrard, koji na X-u poziva zainteresirane developere na otvorene pozicije “za rad na budućnosti Halo serijala”.

“Tražimo nove Spartance da nam se pridruže u izgradnji nove generacije igara i iskustava u našem nagrađivanom SF svemiru”, stoji uz oglase za otvorene pozicije u 343 Industriesu.

Priča se kako će za novi Halo odbaciti vlastiti Slipspace grafički pokretač razvijen upravo za Infinite. Halo Infinite imao je brojne probleme, ali oni definitivno nisu bili tehničke prirode. Međutim, s obzirom na način na koji djeluju Microsoftovi studiji, uz puno vanjskih podizvođača s relativno kratkim ugovorima, navodno je došlo do procjene kako je bolji odabir neki rašireniji engine s kojim je upoznata većina industrije. Poput Unreal Enginea 5.

Inače, tko zna, Halou se možda vrati jedan od njegovih originalnih kreatora. Marcus Lehto ranije ove godine naprasno je napustio EA gdje je radio na novom Battlefieldu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano