Vijesti

Halo Infinite više neće dobivati nove sezone

“Podržavat ćemo Halo Infinite narednu dekadu”, najavljivali su Microsoft i developer 343 Industries ususret izlasku Halo Infinitea. Trajalo je malo više od dvije godine, a završilo baš kada se činilo da se Infinite vratio u život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kada se ustabilio, pa i narastao broj igrača, 343 je potvrdio kako se odmiče od sezonskog modela novog sadržaja. Ali to ne znači konačan kraj za igru, budući da će novi sadržaj, barem u ovoj godini, i dalje dolaziti kroz tzv. Operations model, slično kao s The Master Chief kolekcijom. Doduše, u prilično manjem obujmu.

Tako novog sadržaja, ali u manjoj količini, očekujte u razmacima od 4 do 6 tjedana. To će biti nove mape, skinovi i manji Battle Passovi s nagradama do 20 razreda, a prvi takav paket dolazi 30. 1. s operacijom Spirit of Fire. U drugim riječima, 343 Industries resurse prebacuje na nove projekte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano