Vijesti

50 Cent je obrisao postove u kojima “teasa” GTA 6

“Objasnit ću ovo kasnije”, prošli tjedan napisao je 50 Cent na društvenim mrežama uz sliku/logo Vice Cityja. Mnogi su to shvatili kao svojevrstan tease za GTA 6, a nakon recentnog razvoja događaja još više su uvjereni u to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, bez ikakvog objašnjenja Vice City postovi nestali su sa svih društvenih mreža slavnog repera. Očito je, 50 Cent je želio otkriti nešto vezano uz Vice City, koji je poprište GTA 6 (otkrili smo kroz veliki leak in-game videa), ali je iz nekog razloga morao obrisati postove. Je li možda uranio? Što god da se događa nije nešto bezvezno.

Screemshot objave na Twitteru.

Kakve veze bi 50 Cent mogao imati s GTA 6? Najvjerojatnije kroz glazbu koju možda radi za tu igru, a možda će na neki način djelovati i kao jedan od likova. 50 Centu takav tip djelovanja nije stran, sjećamo se njegove ne pretjerano loše over the top igre 50 Cent: Bulletproof s PS2 koja je autoru ovog teksta bila guilty pleasure, a posljednjih godina gledali smo ga i na TV ekranima u seriji Power.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano