Vijesti

50cent ima najavu vezanu uz Vice City: “Objasnit ću ovo kasnije”

“Objasnit ću ovo kasnije”, uz objavu logoa za GTA Vice City poručio je kultni američki reper 50cent na društvenim mrežama i tako zaludio GTA fanove na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što to povezuje 50centa i Vice City? Reper je u obraćanju ostao tajanstven i ne otkriva baš ništa, stoga možemo samo neutemeljeno pogađati. Ono što znamo jest da će Vice City biti poprište odvijanja radnje u nadolazećem GTA 6.

I dok Vice City nije službeno potvrđen od strane Rockstara, onaj veliki leak, najveći leak u povijesti Rockstara potvrdio je poprište radnje. U brojnim video prikazima vidjeli smo ulice modernog Vice Cityja, GTA reinkarnacije Miamija.

Međutim, ovo nebi bio prvi put da nas američki reperi navedu na krivi trag. Naime, prije 2 godine Snoop Dogg je u jednom intervjuu otkrio da “na nadolazećoj GTA igri” radi Dr. Dre, što se ispostavili točnim, ali “nadolazeća igra” ipak je bila samo ekspanzija za GTA Online.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano