Vijesti

GOLEMI LEAK! Procurili su prilično uvjerljive slike i video klipovi iz navodnog GTA 6

Točno dan poslije 9. rođendana najvećeg produkta zabavne industrije svih vremena, na internetu se pronašao najveći leak navodnog GTA 6 sadržaja koji, pritom, izgleda prilično uvjerljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavilo se preko 80 video i fotografija uhvaćenih u navodnom developerskom okruženju. Okruženje je moderno, a sve ukazuje na to da se dva protagonista, muško i žensko, zovu Jason i Lucia. Za dozu legitimiteta pobrinuo se sam Rockstar, budući da materijali nestaju s interneta, za što su možda zaslužni njegovi odvjetnici.

Kvalitetna glasovna naracija u većini videa odaje dojam da iza svega zaista stoji Rockstar, a nedostatak nekih tekstura, poput onih na licima nekih od NPC-ova česta su pojava u ranim buildovima igara. Ranijem buildu možemo pripisati i na trenutke drveno kretanje, ali bez obzira na nedostatke, sve što smo dosad pogledali izgleda iznimno uvjerljivo.

A tu je i gomila detalja svojstvenih GTA univerzumu, poput fiktivnih brandova, poveznica s GTA 5 poput svjetionika… Ovo je nesumnjivo pravi leak iz neke faze razvoja GTA 6. Vjerojatno iz verzije igre od prije godinu ili dvije, a koja je bila namijenjena za interno korištenje te demonstracije ključnih gameplay sistema.

Iz datoteka je razvidno kako su prikazi uzeti s više različitih uređaja i konzola. Od PS4, pa do grafičkih kartica poput GTX 1080 i RTX 2080, ali zapravo ne znamo hoće li GTA 6 u konačnici biti i last-gen naslov.

Najutjecajniji gaming novinar na svijetu, Jason Schreier, koji je zaslužan za dosad najveći izvor informacija o novoj Rockstarovoj igri, na Twitteru je podijelio da mu je teško zamisliti da ovo nije istiniti leak. Sve viđeno poklapa se s onim što je pisao.

Kvalitetna produkcija

I dok smo mi pronašli mjesto na internetu gdje se može pogledati apsolutno sve, ne smijemo ga podijeliti s vama jer bismo sigurno imali problema s Rockstarom. Ali možemo vas uputiti na Youtube do, primjerice, ovog video prikaza (dok ga netko ne ukloni).

Kako novi linkovi budu nicali na raširenim mrežama poput Twittera, Streamablea i Youtubea, tako ćemo ih mi stavljati ispod. Bacite oko s vremena na vrijeme na ovaj članak. Javite nam u komentarima ako neki od linkova ne radi.

ffa anketa

Vjerujete li da je ovaj GTA 6 leak stvaran?

  • Da 68%
  • Ne 32%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano