Vijesti

7 minuta Valhalla deep dive trailera objasnit će vam sve što trebate znati

Novi 7-minutni deep dive trailer za Assassin’s Creed Valhallu jedan je od najboljih svih vremena. Bez nabrijavanja glupostima i nebitnim stvarima narator je objasnio baš sve što nas čeka u igri i nakon odgledanog ćete dobro razmisliti o kupnji. Čak i ako niste Assassin’s Creed fan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi će reći da ovo više nije Assassin’s Creed. Mi nećemo ulaziti u tu tematiku, ali povući ćemo paralelu s The Witcherom od kojeg je Valhalla preuzela dobar dio pristupa prezentaciji (nadamo se i kvaliteti) te pišemo ovo u najboljem mogućem smislu. Bez obzira o kojem se serijalu radilo, Valhalla izgleda kao ozbiljno dobra igra.

Prikazan je sistem nadogradnje Vikinškog settlementa, kako ćemo kroz nove objekte nadograđivati Eivora/Eivoru i vojsku, a zanimljiv je i način na koji ćemo utjecati na svijet oko nas. Engleskom vladaju 4 kraljevstva, a sa svakim od njih ćemo pregovarati, surađivati, a vjerojatno i ratovati kako bismo osigurali resurse i budućnost vlastitom klanu.

Preokrenut ćemo svaki kamen dok ga ne pronađemo <3

O diplomaciji toliko, a o oružjima kažimo samo kako ćemo se moći dokopati Excalibura, mitskog mača britanskog kralja Arthura. Borba je sve samo ne “Assassin’s Creedovska” i napucana je akcijom, ali na raspolaganju je više različitih pristupa. Ako samo želite navigirati svoju vojsku iz daljine, možete. Ipak, tu su i posebne misije koje ne uključuju velike borbe, pa ćemo se šuljati gradovima, špijunirati i ubijati i sjene baš poput starih AC igara.

Grafički izgleda da je Valhalla napravila značajan napredak od onog kriminalno lošeg gameplay prikaza iz svibnja ove godine. Sve izgleda fluidno, svijet je raznolik, a moramo pohvaliti i naočigled odlično osvjetljenje. Valhalla konačno izgleda kao nešto što bismo željeli igrati. Gameplay je snimljen na Xbox Series X, pa slično možemo očekivati i na PlayStationu 5 i PC-ju, a ako ćete ovo igrati na još uvijek aktualnim konzolama mogli biste biti razočarani.

I najvažnije od svega, ne izgleda “fejk” poput nebrojenih prikaza ove i prošlih Assassin’s Creed igara. Znate onaj osjećaj (koji se posebno manifestira kod Ubisofta) kada gledate over the top trailer i čitavo vrijeme imate osjećaj kako vam netko nešto želi prodati na umjetan način. Toga ovdje nema. Ovako se rade traileri!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano