Vijesti

80-e stižu u Warzone: Nova oružja, vozila i lokacije

Jučer na otkrivanju Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayera rečeno je da će Warzone u potpunosti biti usklađen s novim CoD-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka od oružja i gadgeta moći će se koristiti i u Warzoneu i Black Ops Cold War modeovima. Kako je otkriveno u izvještaju za novinare, besplatni Warzone i novi CoD će se narativno ispreplesti, što znači dolazak oružja, gadgeta i lokacija iz 80-ih u battle royale.

Dakle, gotovo sigurno nas čeka izmjena Warzone mape ili čak dodatak totalno nove mape, međutim, nejasno je što će biti s modernim oružjima i itemima iz Modern Warfarea u Warzoneu. Sigurno je kako bi zajedno teško funkcionirali, a hoće li se napraviti distinkcija između dva vremenska razdoblja ili će ih ipak pokušati pomiješati još uvijek ne znamo.

U svakom slučaju čeka nas jedan jako zapleten lonac špageta, a kako će se sve to rasplesti saznat ćemo u narednim tjednima kada bi Activision i Treyarch trebali otkriti više detalja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano