Vijesti

9 godina kasnije Battlefield 3 vraća se snažniji nego ikad: Stigli su modirani serveri

Samo 77 megabajta težak klijent moderske zajednice Venice Unleashed (ili samo skraćeno – VU) dovoljno je da ponovno ožive Battlefield 3, po mnogima najbolju igru u serijalu. “Oživjeti” je možda pogrešan dojam jer BF3 je sve samo ne mrtav na PC-ju, ali VU će definitivno poboljšati razinu kvalitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VU je potpuno legitimna ekstenzija za PC verziju Battlefielda 3, a njegovim pokretanje nude vam se mogućnosti spajanja na posebne servere s modovima poput BF3 Reality moda na decidirane servere s tickrateom od 60 ili 120Hz što je u biti pravi razlog zašto je internet poludio za VU-om. BF3 standarni serveri i dalje rade na tickrateu od samo 30 Hz.

Osim spajanja na modirane servere, VU klijent omogućuje uklanjanje plavog filtera i drugih sitnica, a potpuno je besplatan i financira se isključivo iz donacija.

Prvi dojmovi igrača su zadovoljavajući. Battlefield 3 se navodno igra bolje nego ikada, a jedina zamjerka zasad ide manjku raznolikosti kod dostupnih servera što je problem koji bi se trebao riješiti dolaskom većeg broja igrača.

Kako biste igrali fluidniji Battlefield 3 dovoljno je samo posjedovati igru te preuzeti aplikaciju iz ovdje.

Igra