Vijesti

Svi će ovog ljeta ponovno igrati Battlefield 3 zahvaljujući fanovima

I dok DICE nastoji umanjiti katastrofu imena Battlefielda 2042, zajednica igrača u život vraća najpopularniji i po mnogima najbolji Battlefield naslov iz prošlog desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 17. 7. u 20 sati zakazan je datum izlaska Reality modifikacije za Battlefield 3. Preko 80 ljudi posljednjih 7 godina radilo je na novim modovima, modernizaciji gameplaya i korisničkog sučelja te vizualnim unaprijeđenima u vidu dinamične izmjene vremenskih uvjeta te doba dana.

Unaprijeđen u svakom pogledu

Tu su i nove mape, a na kojima će umjesto maksimalnih 64 igrača moći igrati njih više od 100. Gameplay je prilagođen za više taktičko igranje u smislu promjene sistema spawnanja igrača, prilagođene brzine kretanja i realnijih oživljavanja medica, a developeri obećavaju i mrežna unaprjeđenja.

Za razliku od Rockstara koji sprječava bilo kakve modifikacije i remastere, ni EA ni DICE zasad nisu pokazali namjeru da spriječe izdavanje Reality moda. Za igranje bit će potrebno posjedovati originalnu kopiju Battlefielda 3 i sve DLC-ove, a kako izgleda igra koja će ovog ljeta pregaziti BF2042 na PC-ju pogledajte ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra