Vijesti

Čovjek koji je prvi razotkrio BF1 kaže da se priprema Battlefield 3 Remastered

Stari ste. Sada ćete to ponovno shvatiti kada se prisjetite da smo revoluciju online akcijskog napucavanja prvi put igrali prije čak 9 godina. Battlefield 3 smo, naravno, igrali još dugo, a nove informacije govore da ćemo mu se uskoro vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Youtube Daqarie, čovjek koji je u ono vrijeme prvi javljao Battlefield 1 informacije i koji je među prvima otkrivao Battlefield 5 sada javlja kako je u razvoju Battlefield 3 Remastered, a koji bi trebao izaći usporedno s novom velikom Battlefield igrom (o kojoj će, navodno, informacije otkriti kasnije).

https://youtu.be/9xz1JMBXb1E

Battlefield 3 Remaster ni Battlefield 6 više nisu tajne

O novom Battlefieldu se već danima priča na internetu. Doduše, bez ikakvih konkretnih informacija. Međutim, čim su se glasine raširile internetom Aleksander Grøndal iz DICE-a je simbolično postao ovo.

Dakle, producent u DICE-u zna nešto, ali još ne smije ništa reći. Vjerojatno ćemo informacije dobiti uskoro. Već danas na PS5 prezentaciji? Jako teško s obzirom na recentnu blisku suradnju koju je EA ostvario s Microsoftom prilikom promocije Battlefielda V.

Igra

Povezano