Vijesti

Activision je banao gotovo pola milijuna Warzone varalica

Uz Fortnite, Call of Duty Warzone je zasigurno najpopularnija battle royale igra i općenitno jedna od najpopularnijih multiplayer igara na tržištu. Warzone je privukao više od 85 milijuna igrača, a sama popularnost igre se ne smanjuje. U zadnje vrijeme, Activision i Warzone su se našli pod žestokim kritikama igrača, a razloga je nekoliko. Igrači se žale na integraciju CoD: Cold Wara u Warzone. Većina igrača kaže da je od tada Warzone postao puno lošije iskustvo igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi problem je skill based matchmaking (SBMM) koji je užasan u igri. Da bi stvar bila još gora – spominje se postojanje takozvane bijele liste, odnosno povlaštenih servera za određene popularne Warzone streamere.

Treći veliki problem su varalice kojih je Verdansk prepun. Activision je otkrio da je do sada banano više od 475,000 igrača, a oni uporniji među varalicama dobili su i hardware ban što znači da su im banane konzole ili računala. Activision neće na ovome stati jer se u budućnosti planira još veći val banova, a sve s ciljem da igra ipak bude ugodnije iskustvo igranja. Gotovo je svaki igrač Warzonea do sada barem jednom bio u meču s cheaterima, glitcherima ili lag switcherima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano