Vijesti

Activision najavio besplatni Call of Duty i izgleda zapravo jako dobro

Ako vam u životu nije nikad dosta pucnjave i Call of Dutyja ma gdje se vi to nalazili, Activision je otkrio Call of Duty: Mobile za iOS i Android. Da, znamo da je mobilna igra, ali vjerujte da će biti veliki uspjeh kad izađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je kao prvo potpuno besplatna, a kao drugo radi je studio koji je napravio odlični PUBG Mobile što znači da i od Call of Dutyja možete očekivati visoku kvalitetu za mobilnu igru.

Activision je obećao da će ova mobilna verzija biti puna verzija igre i da će biti puna sadržaja i modeova za igranje. Trenutno su otkrili samo multiplayer koji vidite u traileru, ali postoji mogućnost čak da dođe i kampanja.

In Call of Duty: Mobile, players will experience the fluid, first-person combat of Call of Duty, fighting head-to-head in fan-favorite modes such as Team Deathmatch, Search and Destroy and Free-For-All, in iconic maps from the series such as Nuketown, Crash, Hijacked and more.

Ako želite igrati prvi Call of Duty: Mobile možete se registrirati za betu koja kreće ovo ljeto.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano