Vijesti

Activision za kaznu krenuo CoD: Warzone varalice stavljati u zajedničke mečeve

Varalice iliti cheateri rade velike probleme ekipi koja normalno želi igrati Warzone. Problemi su zaista ogromni jer je velika većina konzolaša odlučila isključiti cross-play i ne igrati zajedno sa svojim PC kolegama jer upravo su PC igrači razlog varanja i problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Activision se osim kaznih, privremenih suspenzija i banova sjetio jedne vrlo originalne stvari – sve Call of Duty: Warzone cheatere lijepo povezati u zajedničke mečeve, pa neke onda igraju skupa.

Počevši već od ovoga tjedna, matchmaking sustav će provjeriti i povezati sve sumnjivce, pa neka igraju skupa i jedni protiv drugih. Ne znamo što će za nagradu dobiti najbolja varalica od njih, ali ovaj sustav kažnjavanja je prilično zanimljiv.

Igrači će također ubuduće kada prijave varalicu dobiti notifikaciju o kazni prijavljenog igrača, a Activision radi na dodatnim anti-cheat mjerama koje bi trebale donijeti puno ugodnije iskustvo igranja za sve.

Također, Activision i Infinity Ward će omogućiti ‘Report-A-Player’ funkciju direktno putem killcama i spectate modea gdje će se takve varalice puno lakše uočiti i prijaviti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano