Vijesti

Aiden Pearce se vraća u Watch Dogs: Legion

Ubisoft je detaljnije otkrio njihovu verziju Londona koji će biti igralište u Watch Dogs: Legionu, pokazao kakve likove ćemo moći regrutirati i otkrio kakvu ulogu ima protagonist prvog Watch Dogsa iz 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od ranije znamo kako ćemo u svoj pokret otpora moći regrutirati doslovno bilo kojeg stanovnika Londona, a sada su otkriveni i novi, već predefinirani posebni likovi sa specijalnim odlikama i gadgetima koji će biti svojevrsni trofeji. Znači teže ćemo ih pronalaziti i regrutirati.

Jedna od takvih heroina je pčelarka kojoj je glavna specijalnost upravljanje rojom pčela. Ne znamo ima li bolji med od medara iz Konjščine, ali je presmiješna i jedva čekamo se glupirati s njom.

Navodno jer smo ga mi tražili

Gdje je u čitavoj toj priči Aiden Pearce iz prvog Watch Dogsa? On će u Legion biti dodan kao besplatan DLC nakon izlaska, te će, pretpostavljamo, biti jedan od specijalnih likova (poput pčelarke) koje ćemo moći regrutirati i igrati s njima.

Watch Dogs Legion na PC, PS4 i XONE stiže 29. 10., na Xbox Series X i S 10. 11., a na PS5 jednom kada on izađe.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano