Vijesti

Fallout 76 s rekordnim brojem igrača, Fallout 4 najviše od izlaska

Fallout je i u drugom tjednu od izlaska TV serije na Prime Videu nastavio dokazivati koliki utjecaj na originalni medij može ostvariti uspješna i kvalitetno odrađena tranzicija u drugi medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog vikenda zabilježili smo skok dnevnih Fallout 4 igrača na Steamu s 18-19 tisuća na 80-ak tisuća, da bi se ovog vikenda taj broj udvostručio. Fallout 4 je u jednom trenutku jučer igralo preko 160 tisuća igrača, najviše u posljednjih devet godina.

Sve to i prije tzv. “next-gen” ažuriranja zakazano za četvrtak 25. 4. koje će modernizirati igru. Osim “kvačice” za Steam Deck, za igrače na Steamu i drugim PC platformama to znači podršku za široke monitore, a premda Bethesda to nigdje izričito ne navodi, očekuje se i službena podrška za DLSS, XeSS i FSR.

Međutim, Bethesdi je bitnije uskrsnuće njezinog live service projekta. Tako Fallout 76 obara svoje all-time rekorde. Uoči TV serije na Steamu je bilježio maksimalne vrhunce od 7-8 tisuća igrača, da bi noćas izbrojao 73,4 tisuće igrača, najviše ikada.

Igra

Povezano