Vijesti

Ako je suditi po novom prikazu, FIFA 23 bit će najimerzivnija dosad

EA je u FIFA-i 23 obećao znatno življe iskustvo doživljaja utakmica. Tiče se to prezentacije, uvjerljivije publike, atmosfere na stadionu i oko stadiona, reprize, sažetaka utakmica i još koječega, a sve je to demonstrirano u novom, sedam minuta dugom traileru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod uklizavanja će se otkidati dijelovi travnjaka, pa kada, primjerice, Mbappe proslavi gol svojim klasičnim proklizavanjem koljenima, tragovi klizanja će ostati do kraja utakmice. Ili će ih netko “pomesti” nekim drugim uklizavanjem.

Življa publika

Uoči utakmice vidjet ćete fanove koji dolaze na stadion, zagrijavanje igrača, tehničare koji pripremaju opremu, pozdrave trenera i sav folklor koji i inače promatramo na prijenosima uživo. Utakmice će pratiti nikad detaljnija publika. Možda neće drobiti slane koštice kao na Maksimiru, ali fanovi će biti raznovrsniji, s novim i brojnijim modelima tijela i lica, mahat će zastavama ili snimati mobitelima, a svemu tome dodani su i novi kutovi kamera.

A kada smo kod kamera, pozitivne promjene dobit će i prezentacija golova. Kod repriza, kamere će se pozicionirati na način da golove prikaže atraktivnije, a snimke će popratiti statističkim detaljima poput putanje lopte, snage udarca, brzine, distance do gola i sl. Boljem doživljaju golova pridonijet će i realističnija fizika mreže, nešto što EA pokušava unaprijediti sa svakom novom verzijom FIFA-e.

U traileru ćete primijetiti i nove zvukove, udarci zvuče realističnije, a konačno i mreža ima onaj svoj prekrasan zvuk. FIFA 23 izlazi 30. 9. na sve aktualne platforme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano