Vijesti

Ako još uvijek ne znate što je Atlas Fallen, novi prikaz je objasnio sve o ovom akcijskom RPG-u

Dva mjeseca uoči izlaska, tvorci Lords of the Fallena i The Surgea otkrili su više o Atlas Fallenu u novom gameplay traileru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bezimeni igrač pronalazi mitski artefakt koja mu pruži posebne moći i otvara priliku da porazi Thelosa, boga sunca koji već stoljećima ugnjetava civilizaciju. Ovaj akcijski RPG većinu klasičnih akcijskih gameplay elemenata maštovito kombinira s pijeskom, s čime se izdvaja od brojnih drugih naslova u žanru.

Moći omogućuju klizanje po pijesku i letenje, a u kombinaciji s jednim od preko 100 Essence Stoneova mogućnosti u borbi su gotovo neograničene, pa će, tvrde developeri, svoje utočište u Atlasu ovog ljeta pronaći igrači svih mogućih stilova igranja.

Pritom možete igrati i kooperativno s još jednim igračem, što bi moglo biti prilično zabavno kod susreta s velikim Legendary zvijerima. Atlas Fallen zakazan je za 10. 8. za PC, PS5 i XSX/S, a za razliku od Starfielda, na konzolama će imati dva grafička moda, za 30 i 60 FPS-.a

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano