Vijesti

Pustinjski Atlas Fallen je dobio prvi gameplay prikaz

Kada je sudjelovao na prošlogodišnjoj gameplay prezentaciji iza zatvorenih vrata, našeg Gorana (@OverHypedG) se dojmio Atlas Fallen. Nakon nedavne objave datuma izlaska, konačno je došao red za demonstraciju gameplaya masama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreatori The Surgea i Lords of the Fallena razvili su Atlas Fallen kao potpuno novi IP sa settingom očito inspiriranim Duneom. Premda gameplay prikaz nije naročito opsežan, inspiracija se očituje i u gameplay segmentima.

Glavni lik klizi pustinjskim predjelima te ulazi u dvoboje s prikladnim monsterima, koristi oružja bazirana na pijesku te okolinu kao svojevrsnu prednost u borbi, a iz pustinje izviru misteriozne strukture. Izgleda zanimljivo, ali gameplay prikaz je prekratak da bismo donosili nekakav konkretniji sud, a kamoli prednaručili igru.

Za razliku od The Surgea, Atlas Fallen djeluje više poput hack’n’slash naslova. Do izlaska igre 16. 5. za PC/XSX/PS5, nadamo se demou i bogatijem gameplay prikazu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano