Vijesti

Atlas Fallen je odgođen do 8. mjeseca

Nakon što je prije dva tjedna dobio prvi gameplay prikaz, te nakon što su mediji u međuvremenu testirali igru iza zatvorenih vrata (među njima i FFA), izdavač Focus Entertainment je potvrdio odgodu Atlas Fallena do osmog mjeseca ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni datum izlaska za ovaj jedinstveni akcijski RPG bio je 16. 5., a sada je pomaknut za tri mjeseca do 10. 8.

“Naš cilj od samog početka bio je bio stvoriti nezaboravno iskustvo akcijskog RPG-a u jedinstvenom okruženju, s uzbudljivim gameplayem te mogućnošću kooperativnog igranja”, priopćili su iz Focus Homea. “Želimo igri pružiti dodatno vrijeme da isporučimo najbolju moguću izvedbu Atlas Fallena.”

Odgoda se čini logičnom (i tu ne ubrajamo kvalitetu igranja) budući da se doimalo kako marketing Atlas Fallena kasni za postavljenim datumima. Bez konkretnih gameplay prikaza nema ni konkretne prodaje, a to će, nadaju se developeri, popraviti u mjesecima uoči kolovoza kada planiraju izdati nove gameplay prikaze, uključujući i prikaz kooperativnog igranja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano