Vijesti

Aktivirao se klasični BR u CoD: Warzoneu; stižu i Duosi do 200 igrača te potpuno novi mode

Warzone klasični battle royale mode koji smo najavili još u utorak konačno je od jučer aktiviran i dostupan za igranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Classic Battle Royale dostupan je kao trios mode. Ukolnjene su sve moderne đinđe-minđe poput Gulaga, respaqna bilo kakve vrste, Contractsa, Buystationa te novca općenito i igra se grubo, muški, pa naposljetku do izražaja stiže samo skill igrača.

U fileovima pronađen info o nabrijavanju playlista do 200 igrača

Već više od mjesec dana pričamo o dolasku Duosa, međutim, usprkos glasinama, linijava kodova u igri, pa čak i potvrda nekih od developera Duose još nismo dobili u Warzoneu.

Izvor sa Twittera ModernWarzone koji redovito pruža informacije koje se kasnije pokažu točnima, javlja kako su u fileovima igre pronađene informacije o Duosu, playlistama s do 200 igrača, te o novom modeu imena Juggernaut, a sve bi to trebalo doći u igru idućeg tjedna kroz još jedan free weekend.

S Juggernaut modeom smo se već susretali u ranijim CoD igrama, a obično bi se tu kroz različite varijante radilo o sustavu gdje više igrača igra protiv jednog koji je u startu nadmočniji od svih ostalih. 199 igrača protiv jednog powerhousea? Može! Zvuči dobro.

Inače, jeste li uspjeli ući u Bunker 11? Ovih dana tamo, kao i kod telefona stvaraju se goleme gužve…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano