Vijesti

Apex Legends uskoro dobiva novu mapu i vozila

Apex Legends je stigao do svoje sedme sezone koja izlazi 4. studenog, a saznali smo novosti koje nas očekuju u nadolazećoj sezoni. Najveća novost je svakako nova mapa mitskog imena Olympus. Radi se o lebdećem gradu po kojemu ćemo se moći vozikati s prvim vozilom u igri – Tridentom.

Nije poznato kako će Trident točno fukncionirati, ali znamo da će imati mjesta za čitavu ekipu. Prema jedinoj dosad objavljenoj slici možemo vidjeti kako vozilo nema kotače već lebdi, a moguće je da ćemo s njim biti u mogućnosti prelaziti padine Olympusa.

Kao i svake sezone, ova nam također donosi novu legendu. Horizon je astrofizičarka koja je preživjela prolazak kroz crnu rupu, a to nesvakidašnje putovanje joj je dalo posebnu moć – manipulacija gravitacije. Respawn je ubacio i novost koja će zaintrigirati zagrižene ljubitelje igre, a radi se o svojevrsnim klanovima – Clubs. Igrači će moći osnivati vlastite zajednice i putem njih pronaći igrače slične njima.

U isto vrijeme s dolaskom sedme sezone možemo očekivati i dolazak Apexa na Steam, a više o tome je napisao Greyback prije nekoliko dana.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close