Vijesti

Apex Legends uskoro dobiva novu mapu i vozila

Apex Legends je stigao do svoje sedme sezone koja izlazi 4. studenog, a saznali smo novosti koje nas očekuju u nadolazećoj sezoni. Najveća novost je svakako nova mapa mitskog imena Olympus. Radi se o lebdećem gradu po kojemu ćemo se moći vozikati s prvim vozilom u igri – Tridentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato kako će Trident točno fukncionirati, ali znamo da će imati mjesta za čitavu ekipu. Prema jedinoj dosad objavljenoj slici možemo vidjeti kako vozilo nema kotače već lebdi, a moguće je da ćemo s njim biti u mogućnosti prelaziti padine Olympusa.

Kao i svake sezone, ova nam također donosi novu legendu. Horizon je astrofizičarka koja je preživjela prolazak kroz crnu rupu, a to nesvakidašnje putovanje joj je dalo posebnu moć – manipulacija gravitacije. Respawn je ubacio i novost koja će zaintrigirati zagrižene ljubitelje igre, a radi se o svojevrsnim klanovima – Clubs. Igrači će moći osnivati vlastite zajednice i putem njih pronaći igrače slične njima.

U isto vrijeme s dolaskom sedme sezone možemo očekivati i dolazak Apexa na Steam, a više o tome je napisao Greyback prije nekoliko dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano